Cariere

Cariere
Dacă doriți să vă alăturați echipei Affidea România, Hiperdia sau SANMED, vă rugăm sa ne transmiteți CV-ul dumneavoastră la adresa de email: resurseumane@affidea.com
 
Dacă agreaţi trimiterea CV-ului dumneavoastră prin curier sau prin intermediul serviciului poştal, vă rugăm să expediaţi documentele la adresa:
 
Affidea România
Str. Finlanda nr. 19, sector 1
RO-011776, Bucureşti
 
În atenţia Departamentului Resurse Umane, cu menţiunea "Solicitare colaborare".
 
Odata cu trimiterea CV-ului, prin e-mail sau curier, va rugam sa trimiteti si Consimtamantul dumneavoastra pentru prelucrarea datelor in vederea evaluarii eligibilitatii dumneavoastra in timpul procesului de recrutare.
 
Va rugam sa cititi aceasta Notificare privind confidentialitatea datelor pentru recrutare pentru a intelege cum prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal in scopul procesului de recrutare desfasurat in cadrul Affidea.
 
Suntem onorați de intenția Dumneavoastră și vă asigurăm că veți primi un feedback de la Departamentul HR în cel mai scurt timp.
Affidea România
Stabileste o programare
Prin bifarea acestei căsuțe, confirm că am fost informat despre Notificarea privind Confidențialitatea Datelor pentru pacienți , care mi-a oferit clarificări cu privire la modul în care Sanmed, parte din Grupul Affidea, îmi va procesa datele mele personale, în scopul furnizării serviciilor medicale.
Copyrights ©2019 sanmed.ro. Toate drepturile rezervate
Web design by sbmweb.ro